top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraEvropská Akademie vzdělávání

Nové kurzy na Evropské akademii vzdělávání: Umělá inteligence a Programátor a IT specialista


Chcete se naučit něco nového a získat dovednosti, které jsou žádané na trhu práce? Chcete se stát odborníkem na moderní technologie a využívat je ve svém osobním i profesním životě? Pak máme pro vás skvělou zprávu!


Evropská akademie vzdělávání si pro vás připravila dva nové kurzy, které vás zavedou do světa umělé inteligence a programování a IT. Tyto kurzy jsou určeny pro každého, kdo se chce naučit něco zajímavého, užitečného a budoucího.



Kurz Umělé inteligence AI


Umělá inteligence je schopnost strojů nebo softwaru vykonávat úlohy, které obvykle vyžadují lidskou inteligenci, jako je rozpoznávání obrazů, řeči nebo emocí, rozhodování nebo učení. Umělá inteligence má široké uplatnění v různých odvětvích, jako je medicína, doprava, vzdělávání, zábava nebo bezpečnost.




V tomto kurzu se dozvíte, jak si nainstalovat a nastavit potřebné prostředí pro umělou inteligenci na vašem počítači. Naučíte se také základy práce s umělou inteligencí. Vyzkoušíte si také některé z aplikací umělé inteligence, generování obrázků, textů a právního ošetření.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Kurz trvá 6-12 hodin a je rozdělen do více modulů. Kurz se koná prezenčně v Praze. Po dokončení kurzu obdržíte certifikát o absolvování.




Programátor a IT specialista (18-003-M, 18-009-N, 18-001-M)


Programování je proces tvorby počítačových programů pomocí speciálních jazyků. Programování je základní dovednost pro každého IT specialistu, který se zabývá vývojem softwaru, webových aplikací, mobilních aplikací, databází nebo serverů. Programování je také jedno z nejlépe placených zaměstnání v Čechách i ve světě.




V tomto kurzu se naučíte programovat v jazyce Python, který je jeden z nejpopulárnějších a nejuniverzálnějších programovacích jazyků. Naučíte se také pracovat s SQL databázemi, které ukládají a zpracovávají velké množství dat. Nakonec se dozvíte, jak nastavit a spravovat servery, které poskytují služby a zdroje počítačové sítě.


Jsme hrdí, že můžeme každému absolventovi studia Programátor a IT specialista pomoci najít práci v IT průmyslu. Spolupracujeme s našimi partnerskými společnostmi, abychom jim poskytli příležitosti k pohovoru a získání pracovní pozice ihned po absolvování studia.


Tento kurz je určen pro začátečníky i pokročilé.


Studovat můžete jak dlouho chcete. Záleží na vás, jak rychle se chcete stát odborníkem na umělou inteligenci nebo programování. Celé studium probíhá online, tedy z pohodlí vašeho obýváku s tím, že můžete využ


ít i osobních konzultací s našimi nejúspěšnějšími IT profíky.

284 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page
Váš dotaz?