top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraJana Káchová

Kombinované studium na EAV



Jednou z možností, jak vystudovat zvolený obor na naší akademii, je kombinované studium. Jak se liší od distančního a zda je vhodný při studiu všech oborů, si povíme dále.


V předchozích článcích jsme se věnovali tomu, jak různorodé může být rozložení studia na EAV a že záleží zcela na studentech, jak se k učení postaví. Před vyplněním přihlášky si tedy můžete rozmyslet, která forma studia je pro vás vhodná a samozřejmě své rozhodnutí můžete kdykoli v průběhu studia změnit.


Rozsah kombinované výuky zabírá jeden den v měsíci strávený ve škole. Během tohoto dne absolvujete přednášky našich lektorů na vybraná témata a podle předem daného rozvrhu. V případě, že to váš obor vyžaduje, zúčastníte se také praktického cvičení ve školní dílně. Praktická cvičení jsou k dispozici  pro obory Elektrikář, Montér FVE a Montér dobíjecích stanic.


Mimo tyto osobní návštěvy školy budete studovat sami za pomoci poskytnutých studijních materiálů (učebnice a ukázkové testy) nebo z učebnic a knih dle vlastního výběru. Vše je pro studenty připraveno v tištěné i elektronické verzi. Některá témata si můžete poslechnout i ve formě on-line videopřednášek, které mají svůj vlastní rozvrh, takže si můžete dopředu naplánovat, zda se jich zúčastníte či nikoli. U některých oborů je důležité průběžně vyplňovat testy ve studentském systému a psát seminární práce nebo jiné výstupy.


Vedle veřejně dostupných učebnic je EAV také vydavatelem vlastních autorských textů, v tuto chvíli dostupných pro studenty oborů AI, IT specialista a Elektrikář. Tady ale nekončíme a připravujeme další knihy a učebnice, a to postupně pro všechny obory. Tyto učebnice mají naši studenti k dispozici v rámci školného.

29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page
Váš dotaz?