top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraEvropská Akademie vzdělávání

Jak vypadají konzultace na Evropské akademii vzdělávání



Evropská akademie vzdělávání reprezentuje moderní evropský typ školy, která učí online. To však neznamená, že by ze vzdělávání vymizel aspekt osobního přístupu. Jakým způsobem se zde učí?


Na Evropské akademii vzdělávání se studuje online

Studenti mají možnost samostudia, který kvitují zejména již pracující. Jeho pomyslný rozcestník tvoří školní informační systém, v němž se nacházejí veškeré důležité informace.

Studenti mohou využívat široké spektrum studijních materiálů. K dispozici jsou videa, testy i cvičení. Studijní materiály se nacházejí v aplikaci určené pro studium. Další podklady pro studium lze najít i v doporučené literatuře.


Stále však zůstává důležitým aspektem studia interakce s vyučujícími. Konzultace lze realizovat prostřednictvím platformy Google Meet po předcházející dohodě. Stejně tak jsou všichni studenti vítaní i v zázemí školy.


Osobní konzultace z pohledu Evropské akademie neztrácejí na významu ani v online výuce. Studenti mají možnost pod vedením lektora absolvovat praktické úkoly.


Evropská akademie vzdělávání nabídne kvalitní lektory i individuální přístup

Problematiku lze konzultovat také telefonicky. Četnost konzultací obou forem nemá vliv na navýšení ceny studia.

Všichni vyučující jsou vysoce vzdělanými a kvalifikovanými lektory s mnohaletou praxí v oboru a úspěchy v oblasti vědeckého rozvoje a certifikace několika patentů. Studentům díky tomu předávají maximum poznatků, které následně mohou přetavit v lepší profesní uplatnění, či zefektivnění vlastního podnikání.


Přizpůsobitelnost a individualizace umožňuje studium i profesně vytíženým lidem, kteří si kvalifikaci chtějí nebo potřebují doplnit při zaměstnání, případně mají v úmyslu skloubit školu s rodinou.


52 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page
Váš dotaz?