top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraEvropská Akademie vzdělávání

Jak probíhá praxe oboru Elektrikář na online škole



Budoucí elektrikáři potřebují především kvalitní praxi. Jakým způsobem ji mohou získat, pokud studují online?


Moderní školy jednoznačně nezatracují doposud užívané výukové metody. Naopak se z nich snaží účinně vytěžit to nejlepší a kombinují je s aktuálními trendy. Teoretické znalosti lze nabýt i jinak, než odchodem z domu a usednutím do lavice. Co je třeba procvičit prakticky, nedá se samozřejmě distancí nahradit.


Podobně tomu je i na Evropské akademii vzdělávání, která je svou podstatou on-line škola. Studium elektrikáře se snaží maximálně zefektivnit a zohlednit potřeby studujících. Teoretické znalosti získá student on-line a nářadí použije o konzultacích v praxi v budově. Ta pro tyto účely využívá kompletně vybavené zázemí.


Díky studiu mají absolventi možnost využít spolupráce s partnerskými firmami. Mohou si v nich splnit požadovanou praxi. Řada v nich nalezne zalíbení a už tam zůstanou jako v plnohodnotném zaměstnání. Někteří se po studiu stanou živnostníky a baví je představa sebezaopatřování.


Každý uchazeč dostane v rámci výuky plnohodnotné znalosti z oblasti elektrotechniky, elektroinstalací a bezpečnosti práce. Potřebné studijní materiály jsou k dispozici online ve formě videí, testů a cvičení.


Plnohodnotná kvalifikace v oboru

Absolvent je po dokončení studia plně kvalifikován a je připraven samostatně instalovat, opravovat, udržovat a kontrolovat elektrické rozvody a zařízení. Měří a testuje různé typy elektrických strojů, elektrospotřebičů a specializovaná zařízení, která využívají ke své činnosti elektrickou energii.


K tomu, aby budoucí elektrikáři získali relevantní, aktuální a praktické poznatky, jsou k dispozici zkušení lektoři. Pedagogický tým Evropské akademie tvoří přední odborníci na oblast elektrotechniky a dalších elektrikářských odvětví. Všichni lektoři zaujímají k žákům individuální přístup a studenti je kdykoli mohou oslovit prostřednictvím chatu a videohovorů. Tyto prostředky mohou využít i pro komunikaci se spolužáky. Na škole díky tomu nechybí komunitní aspekt.

202 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page
Váš dotaz?